Te Lang Reeds

Sinds begin maart zijn wij voor het laatst samengekomen voor een animatienamiddag. Het is zeker nog tot eind augustus dat dergelijke verenigings-samenkomsten verboden blijven. Daarmee kwamen alle activiteiten die verder op onze agenda stonden eveneens te vervallen; evenzo de info-namiddag voor de Ziekenbedevaart Brugge-Banneux.

Het is echt met spijt in het hart dat wij tot dergelijke beslissingen gedwongen worden. Doch u weet het ook wel: veiligheid en gezondheid van eenieder gaan voor op gelijk welk ander aspect in de samenleving. Anderzijds ervaren we dat de lockdown voor velen ook een zware beproeving geweest is.

Toch zijn er altijd weer die tekentjes van hoop die aan het daglicht komen. De thuiszorg, de verpleging, familiezorg, en zovele andere diensten die de dagelijkse last of sleur toch wel wat lichter maken.

Wij kijken echter hoopvol vooruit en sterken ons er in om op 19 september een degelijke KVG-activiteit te kunnen aanbieden. Op het programma stond een uitstap met het treintje, doch of dit mogelijk zal zijn is nog zeer de vraag. 

Voor wie het kan, neem gerust eens een kijkje op onze website. Of nog beter, als je over een mailadres beschikt, stuur het ons door! Dan kunnen wij ook langs die weg contact met u blijven houden. Want: de privacywetgeving maakt het ons er niet gemakkelijker op.

Bij KVG doen ons uiterste best om u verder op de hoogte te houden van de verdere verwikkelingen binnen het verenigingsleven.Hopend op een fijne zomer en een spoedig weerzien wensen wij u allen het allerbeste en een goede en coronavrije gezondheid toe!

Van harte,

Jozef Leterme, voorzitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.