Oktobersprokkels

Goede KVG-leden en -vrienden,

Na een toch wel mooie zomer, -hopelijk kon je wat genieten-, terug een schrijven van uit KVG-Blankenberge-Uitkerke. Zoals je wellicht weet kon onze namiddaguitstap met het treintje niet doorgaan. Ook de oktoberactiviteit met marktzanger Eric Wille valt door de corona-regelgeving in het water. Door een programma dat er niet toe geschikt is om in de huidige moeilijke periode op te treden en mensen uit te nodigen tot samenzang.

Eind augustus kon u terug een mooi bemoedigingskaartje ontvangen van ons. Daarmee willen we allen toch blijven een hart onder de riem steken. Hoe moeilijk het ook is om elkaar niet te kunnen ontmoeten op KVG-animatienamiddagen.

Wat betreft onze viering van 75 jaar KVG in Blankenberge: deze is verplaats naar zaterdag 20 november 2021!!!!

Verder hopen we om in november toch te kunnen samenkomen in zaal Forum voor op z’n minst een gezellig samenzijn bij wat lekkers en om daarna in de Sint-Antoniuskerk onze jaarmis te vieren voor alle leden en overleden leden. 

Wij van KVG-Blankenberge-Uitkerke doen ondertussen ons uiterste best om u verder op de hoogte te houden van de verdere verwikkelingen binnen het verenigingsleven.

Anderzijds willen wij u toch ook danken voor uw begrip en bemoedigende woorden naar het kernbestuur van uw KVG-afdeling. Dat doet ook deugd aan ons! Want het is steeds met pijn in het hart dat wij jullie tegenwoordig mogen aanschrijven. Jammer genoeg …

Hopend op een fijn najaar en een spoedig weerzien wensen wij u allen een goede en corona-vrije gezondheid toe!

De herfst is in het land

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.