Februari-nieuws

Na een wat anders dan andere Kerst-, Eindejaars-, en Nieuwjaarsperiode opnieuw een bemoediging en aanmoedigingsschrijven van uit uw vertrouwde KVG-afdeling.

Het is voor velen een moeilijke en pijnlijke periode om door te komen. Doch er zijn opnieuw vooruitzichten. Er is hoop en toekomst voor ieder van ons persoonlijk en voor het dagelijkse leven op zich.

Zoals je wellicht weet komt zeer spoedig de vaccinatieperiode er aan in Blankenberge en kunnen allen zich laten wapenen tegen het coronavirus dat zich ongevraagd nestelt in onze levens.

Anderzijds moeten we van KVG uit opnieuw melden dat er momenteel nog géén enkele groepsactiviteit mogelijk is. Iets dat wij uiteraard met z’n allen zeer spijtig vinden. Want samenkomen en samenzijn, dat geeft leven, dat geeft moed en hoop voor de toekomst. 

We zien er trouwens enorm hard naar uit om samen opnieuw het glas te kunnen heffen op ieders gezondheid. Animatoren en artiesten bellen geregeld op met de vraag hen niet te vergeten eenmaal de pandemie voorbij is en het gewone leven kan hervat worden. Ook zij vergeten ons dus niet, en wij vergeten hen niet!

Wat zeer positief is, dat is het feit dat praktisch al onze leden reeds hun lidmaatschap hernieuwd hebben. Zij die dit nog niet deden krijgen van KVG-nationaal straks een herinneringsuitnodiging in de bus.

Hopend op een spoedig weerzien op onze KVG-activiteiten wensen wij u allen een goede en corona-vrije gezondheid toe!

Hopelijk tot gauw, en bij de pannenkoeken!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.