Maarts’ lentegevoel

Goede KVG-leden en -vrienden,

Ondertussen zijn wij opnieuw een ruime tijd verder in ons corona-verhaal. Op 21 maart deed de lente opnieuw zijn intrede. We hopen met z’n allen uiteraard dat de lente niet alleen nieuw leven brengt in de natuur, maar ook voor onszelf wat nieuws en wat beters in petto heeft dan wat het voorbije jaar ons geleverd heeft ondertussen.

We zitten inderdaad reeds een vol jaar in de corona-problemen. Onze laatste fysieke bijeenkomst was begin maart 2020. Hopelijk kunnen wij toch opnieuw spoedig weer activiteiten organiseren. Dit zal weliswaar vermoedelijk gebeuren op een ’nieuwe manier van samenkomen.’ Hoe dat zal zijn? Anders, natuurlijk.

Met het voltallige bestuur en met de nieuwe bestuursleden aan boord willen wij allen toch opnieuw een hart onder de riem steken. Van nu af aan wordt het weer wat beter wandelweer en kunnen opnieuw eens over de zeedijk of op het strand wandelen. Misschien proberen we wel op één of andere wijze kleine groepswandelingen te organiseren eventueel mét rolstoel of rollator. Dit is wel toekomstmuziek, maar toch… we zijn er mee bezig!

Hopend op een spoedig weerzien op onze KVG-activiteiten wensen wij u allen ondertussen een goede en corona-vrije gezondheid toe!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.