MEI-goed gevoel!

Aan het begin van de maand mei, of de Maria-maand, willen we opnieuw met het voltallige bestuur al onze leden en kvg-vrienden een hart onder de riem steken. 

We weten het allemaal: het is het voorbije jaar al niet simpel geweest. Maar, er zijn goede vooruitzichten! Lichte versoepelingen en vele vaccinaties zorgen er voor dat er een hoopvol lichtpunt gecreëerd wordt voor ons allen.

Omdat wij hoopvolle mensen zijn die houden van het leven en van mooie dingen hebben we voor onze kvg-leden en -vrienden een zakje bloemzaadjes voorzien. Zo kunnen allen zelf al hoopvol wat nieuw leven en schoonheid tot stand brengen.

Het wordt beter weer, zegt men, en daarmee misschien ook wel uitstekend wandelweer. Eventueel proberen we om voor de zomer nog op de één of andere wijze een groepswandelingen te organiseren: te voet, mét rolstoel ofrollator, aan de arm van een wandelbuddy, als iedereen maar mee kan!

Dit gezien het feit dat we binnenkort, als vereniging, opnieuw buiten kunnen samenkomen met maximum 25 personen. Daar zit wel toekomstmuziek in, en … we zijn er reeds mee bezig!

Hopend op een spoedig weerzien op onze KVG-activiteiten wensen wij u allen ondertussen een goede en corona-vrije gezondheid toe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.