Viering 70 jaar KVG

In Blankenberge en Uitkerke

DEZE ACTIVITEIT IS GEANNULEERD!!!

Goede KVG-leden en -vrienden,

Zaterdag 20 november om 11.00 u. komen wij samen in zaal Forum voor ons KVG-JAARFEEST. Dit jaar vieren we nu uiteindelijk dan toch ons 70-jarige bestaan in Blankenberge en Uitkerke.We beginnen deze dag dus om 11.00 uur met een academische zitting waarvoor reeds een aantal gepassioneerde sprekers werden uitgenodigd.

Na de babbel is er een uitgebreide receptie met een heerlijk bruisend aperitief en hapjes; om dan omstreeks 13.00 u. aan tafel aan te schuiven voor heerlijke warme beenham met vele garnituren (groenten, aardappel, pasta, sausjes, …) dit alles met liefde bereid door een gerenommeerde vlees-traiteur.

Na de hoofdmaaltijd verzorgen we met het bestuur een verfrissend ijsdessert en versgezette koffie met een koekje en een chocolaatje.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom op dit jaarfeest om ons 70-jarig bestaan mee te vieren en om 17.15 u. trekken we dan met z’n allen naar de Sint-Rochuskerk voor de eucharistieviering voor alle leden en overleden leden van KVG.

Voor deze warme en smakelijke KVG-dag betaal je 30,00 euro als KVG-lid  en 40,00 euro als KVG-vriend Aperitief, wijn en waters zijn in deze prijs inbegrepen.

We zien elkaar zeker in zaal Forum voor ons 70-jarig bestaan (ondertussen 71,5 jaar)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.