Paas-activiteit

Goede KVG-leden en -vrienden,

Onze volgende KVG-animatienamiddag gaat door op zaterdag 9 april om 14.00 uur. Op deze bijzondere namiddag aan het begin van de Goede Week hebben wij voor jullie allen opnieuw een mooi programma uitgewerkt. 

We startten de namiddag met een degelijk en ingetogen bezinningsmoment. Na een korte onderbreking kunnen we dan verder met een project van eigen bodem. We willen proberen om samen een paasstukje te maken waarvan we nog een lange tijd kunnen nagenieten. Aan het eind van de namiddag is het dan tijd voor een hartig KVG-vieruurtje met paas-allures en lekkere versgezette koffie.

Wees er als de paasklokken bij, want het wordt opnieuw écht goed, zéker weten!

We komen daarvoor bijeen in Zaal Rerum Novarum (CM), Weststraat 88 in Blankenberge

Allen van harte welkom op deze gezellige florale KVG-namiddag!!

Deelnameprijs: 6 euro voor KVG-leden en 9 euro voor KVG-vrienden

FOTO’S

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.