Muziekanimatie met ‘Apropoo’

Voor de KVG-animatienamiddag voor de maand februari werd er opnieuw gekozen voor een namiddag vol muziek. Zoals André Rieu ons vertelde bij de vorige activiteit: Muziek heeft een positieve en genezende invloed op ons ganse leven! 

Om deze wijsheid verder gestalte te geven werd de groep ‘Apropoo’ uit Zuid-West-Vlaanderen bereid gevonden om ons op deze namiddag te komen entertainen met hun zoetgevooisde klanken. We mogen ons verwachten aan zang in verschillende talen, wat kleinkunstliederen, gitaar, banjo, mandoline, piano, … Een aantal meezingliederen en doe-momentjes zijn inbegrepen in dit fijne programma.

Daarvoor komen wij samen op zaterdag 18 februari om 14.00 uur in zaal Rerum Novarum in de CM, Weststraat 88 in Blankenberge.

Na het optreden is er een toepasselijk KVG-vieruurtje voorzien!

Een stukje uit ‘La ballade des gens heureux’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.