KVG-Quiznamiddag

18 maart 2023 – 14.00 uur

Onze volgende KVG-namiddag wordt opnieuw weer wat geheel anders dan anders.We organiseren deze keer een heuse ‘Quiznamiddag’. Niet te moeilijk, maar wel zeer interessant. Allerlei wetenswaardigheden van over de ganse kuststrook en over Blankenberge zitten in de vragen (en antwoorden) verstopt. Een reeks algemene vragen sluit het rijtje af. Een aantal mooie prijzen zijn te winnen, doch dat is niet het hoofddoel van deze namiddag. Meedoen, er bij zijn – er bij horen, is zo veel belangrijker dan winnen. En, we hebben zeker voor elkeen een troostprijs in gedachten!

Daarvoor komen wij samen op zaterdag 18 maart om 14.00 uur in:

zaal Rerum Novarum in de CM, Weststraat 88 in Blankenberge.

Na het grote denkwerk is er een toepasselijk KVG-vieruurtje voorzien! Voor deze gezellige en interessante KVG-namiddag betaal je: 6,00 euro als geregistreerd KVG-lid 9,00 euro als KVG-vriend (partners, familieleden, …)

Schrijf hier in voor deze aangename KVG-namiddag en betaal per overschrijving vóór 15 maart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.